ΠΑΟΚ Γιαννιτσών-Διγενής Λακκώματος 3-1

Την μεγάλη έκπληξη έκανε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ο οποίος επικράτησε 3-1 του πρωτοπόρου Διγενή Λακκώματος στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των Γιαννιτσών, παρά το γεγονός ότι είχε πολλές απουσίες και στον πάγκο είχε τρεις παίκτες, ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό, ο Κουτούδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Χαρμάνας με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό ξάφνιασε την ομάδα του Διγενή, με τον Στέφανο Μπορμπόκη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο

της. Στο 39’ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 πάλι με σουτ του Χαρμάνα μέσα στην περιοχή.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71’, με τον Τσερκέζη να μειώνει σε 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Όμως ο Διγενής δεν έφτασε στην ισοφάριση, αλλά αντίθετα δέχτηκε και τρίτο γκολ. Στο 89’ ο Κατσόγλου ανέτρεψε τον Πετρίδη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Πανιτσίδη του συνδέσμου Κοζάνης να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον παίκτη του Διγενή. Ο Σιδηρόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σιδώρης, Καλαϊτζής Σ., Γρηγοριάδης, Κουτούδης, Τσάλμας Χ., Γκογκολούδης, Σιδηρόπουλος, Καλαϊτζής Μ. (72’ Κάζογλου), Ντάλης (67’ Πετρίδης), Καμπάνης, Χαρμάνας.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μπούρκας, Φοίτας (66’ Παντελίδης), Γεωργιάδης, Γερομανόλης, Κατσόγλου, Δραγανίδης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Χρυσοχοϊδης (46’ Μπουρμούμπασης), Δούμας, Παπαποστόλου (11’ Κανακώρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα