Πάντελιτς: Επέστρεψε έπειτα από 2,5 μήνες ο «killer» (photos+videos)

Ιδιαίτερη ήταν η προπόνηση της Τετάρτης (25/4) για τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος «πάτησε» γήπεδο έπειτα από σχεδόν δυόμιση μήνες… απραξίας ελέω του τραυματισμού του.

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί σε μία φάση της προπόνησης της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, στην προσπάθειά του να αποφύγει επαφή με τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος μετρούσε μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα. Ωστόσο, δεν πάτησε καλά στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού

του ποδιού.

Αμέσως, ο Σέρβος επιθετικός, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ήτοι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ο Μάρκο Πάντελιτς εισήχθη στο νοσοκομείο «Metropolitan» και χειρουργήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο πλευρό του διεθνή επιθετικού, δείχνοντας για μία ακόμα φορά το κλίμα που επικρατούσε και επικρατεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η στάση αυτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού «σκλάβωσε» τον δυναμικό επιθετικό, ο οποίος σε αναφορές του στον Τύπο της χώρας του, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να παίζει, δηλώνοντας πιστός «στρατιώτης» των Πειραιωτών, ενώ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Και αυτό ακριβώς έκανε… Περίπου δυόμιση μήνες αργότερα, ο Μάρκο Πάντελιτς πάτησε το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στις πρώτες του αντιδράσεις εμφανίστηκε… μαγκωμένος, ωστόσο αυτό θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό, ένεκα της απουσίας του.

Όμως, το… ταπεραμέντο του Σέρβου άσου δεν του... επιτρέπει να αφήσει ημιτελή την προσπάθεια και άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού περιμένουν την ολική… επαναφορά στο κανονικό πρόγραμμα. Άλλωστε, η… τρέλα του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη, κάτι που φάνηκε από το διάστημα που έμεινε εκτός και συχνά… πυκνά έδινε το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας, φορώντας την ειδική μπότα στο πόδι του.

{youtube}YSvGqsdjzVQ{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα