Πανιώνιος: Πρώτα η αδειοδότηση, μετά ο προπονητής

16:13 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στασιμότητα παρατηρείται στον Πανιώνιο, αναφορικά με το θέμα του νέου προπονητή.

Έτσι, αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες μέρες στη Νέα Σμύρνη, αφού οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί σε άλλα θέματα και έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Στον Πανιώνιο έχουν καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια, από τη στιγμή που τις τύχες της ομάδας ανέλαβε η νέα διοίκηση, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που παραμένουν άλυτα ακόμη.

Το

βασικότερο όλων και αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο βραχνά ενόψει της απόφασης της ΕΠΟ για την αδειοδότηση, είναι η δόση των 320.000 ευρώ προς την Εφορία.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν πρώτα να μάθουν την απόφαση για την αδειοδότηση και στη συνέχεια να προχωρήσουν το θέμα του νέου προπονητή.

Άλλωστε, διαφορετική θα είναι η επιλογή προπονητή, σε περίπτωση που ο Πανιώνιος πάρει άδεια, αφού θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι και διαφορετική αν δεν πάρει, αφού τότε θα πρέπει να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές (κάτω των 22 ετών).

Πάντως, στον Πανιώνιο έχουν φροντίσει και έχουν κάνει ήδη μια πρώτη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, ενώ με κάποιους από αυτούς έχει γίνει και μια πρώτη κουβέντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα