Πανιώνιος: Προετοιμασία στο «Απήλιον»

09:27 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ορατό είναι το ενδεχόμενο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου να πραγματοποιηθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν το βασικό στάδιο στο «Απήλιον».

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή στην Αθήνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, όπου θα μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως,

δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή πλάνων, αναφορικά με τους παίκτες που είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας, ανάλογα με την έκβαση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, την Τετάρτη (6/6).

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν κάνει τα πλάνα τους με τα υπάρχοντα δεδομένα, τα οποία δεν επιτρέπει στο «συγκρότημα» της Νέας Σμύρνης να προχωρήσει σε μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών, όμως, σύμφωνα με την «Sportday» σε περίπτωση που αρθούν οι ποινές για τις έξι ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, ο Ιστορικός θα κινηθεί για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα