Πανηγύρια τέλος στον Ολυμπιακό

Τα πανηγύρια στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στον τελικό κράτησαν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (11/05).

Από σήμερα (12/05) ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του ξεχνούν τον ημιτελικό με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και αυτοσυγκεντρώνονται στον αυριανό (13/05) τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με λίγα λόγια, πανηγύρια τέλος και ξανά σκληρή και προγραμματισμένη δουλειά

για τους Πειραιώτες, που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την αποστολή της στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται στα ύψη, ενώ τονώθηκε ακόμα περισσότερο από την επίσκεψη των Κωνσταντίνου, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του ημιτελικού. Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες τούς έδωσε συγχαρητήρια, αλλά παράλληλα τους πέρασε το μήνυμα πως η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Σέρβος τεχνικός και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, άρχισαν ήδη να περνούν από το «μικροσκόπιό» τους την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία θα αναλύσουν στους παίκτες τόσο στη σημερινή (12/05) προπόνηση όσο και στο πρωινό χαλάρωμα της (13/05), πριν από τον τελικό. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, λογικά δεν υπολογίζεται για τον τελικό του Final 4 με τους Μοσχοβίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα