Παναθηναϊκός: Τα κλασικά… γκάζια του Φερέιρα στο ημίχρονο!

Την... καθιερωμένη, πλέον, ομιλία του σε υψηλούς τόνους έκανε προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, έπιασε… τόπο!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Με αυτό τον τίτλο θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την κατάσταση αναφορικά

με τις ομιλίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» στα ημίχρονα των αγώνων που δίνουν το τελευταίο διάστημα. Ομιλίες που έχουν συνήθως υψηλούς τόνους και, επίσης συνήθως, έχουν και… αποτέλεσμα!

Το προχθεσινό (13/05) παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στα πρώτα 45 λεπτά. Αναγκάζοντας τον Φερέιρα να… αναλάβει δράση στα αποδυτήρια των γηπεδούχων…

«Τα έχουμε πει τόσες φορές και βλέπω πάλι τα ίδια και τα ίδια... Δεν έχετε διάθεση, δεν έχετε πάθος. Χάνετε εύκολα τη μπάλα και δεν είστε “επιθετικοί” στο παιχνίδι σας. Γιατί; Άλλα είπαμε και πάλι πριν το ματς κι άλλα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι ένα παιχνίδι “κλειδί” για εμάς κι αντί να πολεμάμε για κάθε φάση, αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Βγείτε έξω και πολεμήστε, γιατί αν δεν πάρουμε τη νίκη και σ' αυτόν τον αγώνα θα τεθούμε εκτός. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Τολμήστε, ρισκάρετε, βγάλτε μεγαλύτερο πάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα