Παναθηναϊκός: Στο Κίτσμπουελ η προετοιμασία, στις 02/07 η πρώτη συγκέντρωση

14:52 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στο γνώριμο προπονητικό κέντρο του Κίτσμπουελ θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας και το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, ενώ τα βάσανα για τους «πράσινους» θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουλίου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ύστερα από ψάξιμο αρκετών ημερών, κατέληξαν στη δοκιμασμένη λύση του Κίτσμπουελ,

το προπονητικό κέντρο της Αυστρίας, στο οποίο η ομάδα θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Άλλωστε, οι «πράσινοι» είχαν μείνει ικανοποιημένοι από τις παροχές του Κίτσμπουελ τις δύο προηγούμενες χρονιές, γεγονός που τους οδήγησε και πάλι στο ίδιο μέρος.

Η παραμονή του Παναθηναϊκού έχει κανονιστεί ήδη, αφού διευθετήθηκε και η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε και η οποία είχε να κάνει με το ξενοδοχείο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο υπερπολυτελές θέρετρο «Aroza», φέτος οι «πράσινοι» επέλεξαν άλλο κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται 7 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου, όταν και οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από τις 3 Ιουλίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Η αναχώρηση για την Αυστρία θα γίνει στις 7 Ιουλίου, η αποστολή θα παραμείνει 11 μέρες εκεί και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή του στην Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με τα ονόματα των αντιπάλων και τις ημερομηνίες να οριστικοποιούνται μέχρι τα μέσα του Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα