Παναργειακός – ΑΟ Λουκισίων 2-1

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναργειακός, ο οποίος επικράτησε των αξιόλογων Λουκισίων με 2-1, παρότι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα κινητικές, ωστόσο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναργειακό, αφού στο 45’ ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας προβάδισμα 2-0 στην ομάδα του Άργους. Το μόνο που κατάφεραν τα Λουκίσια ήταν να μειώσουν στο 80’ σε 2-1 με τον Τσατσαρώνη και παρότι στο 88’ οι γηπεδούχοι έμειναν

με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γκίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τριμπόνιας, Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Μπόμπος, Πρίφτης (81' Κάπλατζης), Γκίκας, Κουτσοδήμος (65' Δρούλιας), Δρυμούρας (92' Νότης), Τζιώρας.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκόσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Μιμιγιάννης (75' Παπαδόπουλος), Ανέστης, Παππάς, Τσομπάνης, Τσατσαρώνης (86' Ευσταθίου Α.).

Keywords
Τυχαία Θέματα