«Παλτά» και παιχταράδες στα… μπαλώματα της Super League!

Απ΄όλα είχε ο μπαξές στα… μπαλώματα που έκαναν 11 ομάδες της Super League στα ρόστερ τους τον περασμένο Γενάρη. Από «λαβράκια» και χρήσιμα εργαλεία, μέχρι κάτι κουρασμένα παλικάρια! To Onsports κάνει ταμείο και δίνει τους ελέγχους στους 39 παίκτες που σχημάτισαν το «κάδρο» των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι πέντε (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας, Τρίπολης, ΟΦΗ,

Αρης) από τις συνολικά 16 ομάδες της «μεγάλης κατηγορίας» δεν άπλωσαν καθόλου τα μεταγραφικά τους δίχτυα μεσούσης της σεζόν, είτε λόγω πληρότητας, είτε λόγω… ανωτέρας βίας!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καζίμ Ρίτσαρντς ( 9 συμμ.- 1 γκολ)

Δεν κεφαλαιοποίησε την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Σε γενικές γραμμές κολύμπησε σε… ρηχά νερά στην θάλασσα του Πειραιά, κάτι που σε συνδυασμό με τον κυκλοθυμικό (και απείθαρχο) χαρακτήρα του, θα τον στείλει με συνοπτικές διαδικασίες το καλοκαίρι πίσω στην Τουρκία και στην Γαλατάσαραϊ στην οποία και ανήκουν άλλωστε τα δικαιώματά του.

Ρόϊ Κάρολ (4 συμμ.)

Μπορεί να΄χει φορέσει μόλις σε τέσσερα παιχνίδια τα γάντια των ερυθρολεύκων, ωστόσο έγραψε ιστορία στην διπλή σειρά των αναμετρήσεων με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού. Εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα σεζόν.

Λουίς Ντιόγκο (9 συμμ. – 2 γκολ)

Δεν άρπαξε από τα μαλλιά την δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να ριζώσει στην πειραϊκή ομάδα. Τα πολλά σκαμπανεβάσματα και οι λιγοστές εκλάμψεις στην απόδοσή του, τον φέρνουν σε δυσχερή θέση εν όψει των εκκαθαρίσεων του καλοκαιριού.


ΠΑΟΚ

Φρεντερίκ Νιμανί (8 συμμ. – 1 γκολ)

Το όμορφο γκολ στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Δόξα, είναι το μοναδικό πράγμα που έχουμε να θυμόμαστε από τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Κατά τα άλλα… μηδέν εις το πηλίκο! Εάν πάντως δεν αξιώσει περισσότερα χρήματα από τα 30.000 ευρώ που προβλέπει το εξάμηνο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Τούμπα.


ΞΑΝΘΗ

Βαγγέλης Πλατέλλας (4 συμμ.)

Πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Super League. Από την Καλλιθέα και την Football League βρέθηκε αθόρυβα στα Πηγάδια. Επειτα από τους πρώτους δύσκολους μήνες προσαρμογής, στα τελευταία παιχνίδια πήρε ευκαιρίες συμμετοχής και έδειξε ικανός να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας. Στην Skoda στηρίζουν πολλά πάνω του για τα επόμενα χρόνια.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ματίας Ιγκλέσιας (7 συμμ.)

«Πουλέν» του Γιώργου Δώνη από την εποχή της κοινής τους θητείας την Λάρισα. Μετά το νωθρό ξεκίνημα στην δυτική όχθη του ποταμού, εξασφάλισε μόνιμη θέση στην ενδεκάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Εχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους «κυανόλευκους» και στο Περιστέρι περιμένουν πολλά περισσότερα.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φίλιππος Δάρλας (7 συμμ.)

Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του Νίκου Καραγεωργίου και με τις φτωχές επιδόσεις του στην νησιώτικη ομάδα. Εχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, ενώ στο τελευτ

Keywords
Τυχαία Θέματα