Παιχνίδι δίχως αύριο...

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επιθυμεί να διατηρήσει το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία για να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στη Ρουμανία βρίσκεται η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για μίνι προετοιμασία και από εκεί θα ακολουθήσει το ταξίδι για τη Σλοβακία, όπου το Σάββατο θα τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, που είναι προγραμματισμένο για τα μέσα Γενάρη. Οι διεθνείς θα

προσπαθήσουν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα των έξι τερμάτων, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 13-7 υπέρ των παικτών του Ντράγκαν Άντριτς.

Οι πολίστες που έχει στη διάθεσή του ο Ομοσπονδιακός είναι οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αρτίν Ελμισιάν, Μάνθος Βουλγαράκης.

Διαιτητές ο Γεωργιανός Ηρακλή Κικαλισβίλι και ο Τούρκος Μεχμέτ Σουνγκού, ενώ παρατηρητής ο Ρουμάνος Ανατόλι Γκριντέσκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα