Οργή για τους Τούρκους διεθνείς!

Την οργή και το μένος όχι μόνο του κόσμου, αλλά και του εγχώριου Τύπου έχει προκαλέσει η καταδικαστική ήττα της Τουρκίας από την Κροατία (3-0) μέσα στην «Turk Telekom Arena» στο πρώτο μπαράζ των δυο ομάδων, με φόντο ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012.

Οι γείτονες βρίσκονται έτσι με το ενάμισι πόδι εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε Πολωνία και Τουρκία, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει αναίμακτα τόσο από την φίλαθλη κοινή γνώμη, όσο και από τα Μέσα της χώρας (χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της «HT Spor» το οποίο απεικονίζει ένα μωρό στις εξέδρες με λεζάντα «Εξηγήστε σε αυτό το παιδάκι», φώτο) τα οποία έχουν στρέψει τα πυρά τους κυρίως προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκους Χίντινγκ και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βολκάν Ντεμιρέλ ο οποίος φέρει ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ των Κροατών.

Ο 30χρονος πορτιέρο της Φενερμπαχτσέ μάλιστα, μετά από μία απόκρουση σε σουτ του Μόντριτς στο 77΄, άνοιξε… βεντέτα με τους συμπατριώτες του, απαντώντας στα γιουχαΐσματά τους με ειρωνικά χειροκροτήματα. Κάτι που άναψε ακόμα περισσότερο τα αίματα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, αφού από εκείνο το σημείο και έπειτα αποδοκιμαζόταν έντονα κάθε που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμρέ Μπελόζογλου ήταν αυτός που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ζητώντας και από τις δύο πλευρές να ηρεμήσουν, βρίσκοντας αντίθετο τον Βολκάν που του απευθύνθηκε σε έντονο ύφος (video)!

 

{textlink02}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα