Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-3

Ασταμάτητος είναι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ο οποίος πραγματοποίησε την έκτη σερί νίκη του, αυτή τη φορά επί του Ορφέα Ξάνθης με 3-0.

Ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήλπιζε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και δημιούργησε καλές ευκαιρίες, αλλά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επιβεβαίωσε το λόγο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και στα πρώτα λεπτά ο Ξανθόπουλος έχασε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ,

ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί, όταν στο 34’ ο Κυριακίδης έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ.

Στην επανάληψη, ο Ορφέας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά οι προσπάθειες των Μουμίν Τουγιάλ και Παπαστεφάνου αποκρούστηκαν από τον πορτίερο του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Κολοκοτρώνης έκανε το 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τουγιάλ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα ο Δημητρανόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΟΡΦΕΑΣ PUMA: Αγαθόπουλος, Μόσχος, Μαυρόπουλος, Παυλακάκης (79’ Μαυρίδης), Μαλαδένης, Σουκρή Ογλού Σουκρή, Καραγκιόζης, Παπαστεφάνου, Χουσεΐν Ερντίντς (63’ Χιντ Ιμέρ), Ξανθόπουλος, Μουμίν Τουγιάλ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Σαχπαζίδης, Φίλων, Καρυπίδης, Πασχαλούδης, Φεύγας, Δερμετζής (64’ Δημητρανόπουλος), Ιωαννίδης, Κυριακίδης (74’ Κομνηνάκης), Κολοκοτρώνης, Παναγιωτίδης (69’ Ρούμπος).

Keywords
Τυχαία Θέματα