Ολυμπιακός Λαυρίου – Κορωπί 7-0

Επίδειξη δύναμης απέναντι στο Κορωπί έκανε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος τον διέσυρε με 7-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Βελετάκος ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ραχίμ, που σκόραρε δις. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8 ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ και στο 29’ ο Βελετάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0. Εννέα λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος

Γιαχάεβ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ραχίμ διαμόρφωσε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου διατηρήθηκε σε υψηλά… επίπεδα και στο 58’ ο Βελετάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 5-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βελετάκος ολοκλήρωσε το προσωπικό του… σόου, καθώς πέτυχε το χατ-τρικ και «έγραψε» το 6-0. Το τελικό 7-0 πέτυχε ο Ραχίμ στο 65’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσοπανάκης (69' Ψευτογιώργος), Καραπιπέρης, Μπεριάνης, Μούργος, Τσιώλης, Γιαχάεβ Α. (58' Τσίκλος), Ραχίμ, Βελετάκος (62' Ζουμάς), Γιαχάεβ Β.

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου (62' Οικονομόπουλος), Πριονίδης, Ντούνης (66' Κανέλλος), Μουρούτης, Πούλος, Ταμπάκης, Κουσιάκης, Γκεμίσης, Αλεξίου (70' Γερολυμάτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα