«Ολυμπιακός» Γκιγκς

Ο 38χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιν Γκιγκς, ίσως αποτελέσει έναν από τους τρεις «υπερήλικες» παίκτες της Ολυμπιακής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η σχετική περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ήδη γνωστή, αλλά πλέον ο διεθνής Ουαλός μέσος εξετάζεται από τους εκλέκτορες της Βρετανίας. Μάλιστα έχουν ξεχωρίσει... 184 υποψήφιους για την αποστολή, αλλά μονάχα τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όπως

είναι γνωστό, Στούαρτ Πιρς, τεχνικός της Ολυμπιακής ομάδας, αντιμετωπίζει πολλά «επαναστατικά» προβλήματα από τους Σκωτσέζους, τους Ουαλούς και τους Βορειοϊρλανδούς, αλλά ο Γκιγκς δεν φαίνεται πως έχει κάποια ένσταση περί συμμετοχής του σαν Βρετανός σε ενιαία ομάδα.

Όσο περνούν οι μήνες είναι πιθανό να προκύψουν αρκετές σχετικές περιπτώσεις, ακόμα και εκτός Αγγλίας. Είναι φανερό πως ο Πιρς θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, για να επιλέξει τους τρεις «ξεχωριστούς» (άνω-των-23) ποδοσφαιριστές, αν προστεθούν στην σχετική λίστα άλλοι υποψήφιοι επιπέδου Μπέκαμ και Γκιγκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα