Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Εθνικής

Την ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις προπονήσεις Βορείου και Νοτίου κλιμακίου της Εθνικής Ανδρών.

Στις Συκιές και τον Βύρωνα διεξήχθησαν οι προπονήσεις Βορείου και Νοτίου κλιμακίου της Εθνικής Ανδρών, όπου ο Γιώργος Κρανάκης είχε την ευκαιρία να δει πολλά νέα πρόσωπα. Για πρώτη φορά κλήθηκαν στο Νότιο κλιμάκιο οι Μαραγκός, Παπαδιονυσίου, Τζηράς, Νικολαΐδης και Γιαννόπουλος.

«Θέλω να

δώσω στην ομάδα το 100% των δυνατοτήτων μου. Με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι. Η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη», τόνισε ο πίβοτ του Διομήδη Άργους Σωτήρης Μαραγκός. Ο δεξιός ίντερ της ΑΕΚ Κώστας Γιαννόπουλος επεσήμανε: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα, ώστε να βελτιώνομαι».

«Χαίρομαι για αυτή την πρώτη μου κλήση. Είναι ένα οικείο περιβάλλον για μένα, αφού έχω πολλούς συμπαίκτες από Δούκα και Εθνική Νέων», τόνισε ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς. Ο πίβοτ του Δούκα Τάσος Παπαδιονυσίου σχολίασε: «Πρέπει να πάρουμε αυτές τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουμε», ενώ ο Παναγιώτης Νικολαϊδης συμπλήρωσε: «Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούμε στην νοοτροπία της Εθνικής Ανδρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα