Όλα ανοιχτά με Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό

17:12 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η υπόθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει πάρει απόλυτη γραμμή προτεραιότητας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον Ολυμπιακό.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου τεχνικού, που οδήγησε φέτος την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος, αποτελεί το βασικό στόχο του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ασχολούνται ούτε κατά διάνοια με ονόματα παικτών που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται παρά μόνο με το θέμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, το οποίο θα ήθελαν να κλείσουν άμεσα και φυσικά με θετικό τρόπο.

Οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ έχουν ήδη διαμηνύσει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς πως θέλουν να ανανεωθεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον, το θέμα είναι να καθίσουν οι τρεις άνδρες στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν την προοπτική της ανανέωσης του συμβολαίου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αυτό θα έχει συμβεί μέχρι την Παρασκευή το βράδυ (08/06).

Σημαντική παράμετρος στο θέμα είναι πως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ίβκοβιτς να αποτελεί βασικό στόχο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ή άλλων συλλόγων του εξωτερικού. Εξάλλου, είναι σε θέση να γνωρίζουν πως σε συλλογικό επίπεδο ο Σέρβος τεχνικός θα ψηφίσει σίγουρα να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Στα 69 του χρόνια ο Ίβκοβιτς έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σερβική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως εάν συνεχίσει σε συλλογικό επίπεδο θα το κάνει μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα