Οικονόμου: «Δεύτερη νίκη και πρόκριση»

Σε μία ακόμα νίκη επί της Βιζούρα στοχεύει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Τρίτη (6/12) τη σερβική ομάδα στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του CEV Cup.

Στη δεύτερη νίκη απέναντι στη Βιζούρα Βελιγραδίου, που θα της δώσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, στοχεύει η ΑΕΚ, που έφτασε το πρωί της Δευτέρας (5/12) στη Σερβία.

Οι «κιτρινόμαυρες»

αντιμετωπίζουν τις γηπεδούχους αύριο, στον επαναληπτικό της νίκης τους με 3-1 στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Η πρόκριση κρίνεται στις δυο νίκες ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο «χρυσό» σετ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου την επιθυμία της ομάδας του να συνεχίσει στο θεσμό: «Η Βιζούρα είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τη δεύτερη νίκη. Είναι μια νεανική ομάδα αλλά με ποιότητα. Εμείς θέλουμε την πρώτη μας χρονιά στην Ευρώπη να περάσουμε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Όλες οι αθλήτριες μου θέλουν πολύ την πρόκριση και είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση για τον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει φέτος.

Η Μπογιάνα Ντόγκανιτς ανέφερε: «Ήταν δύσκολο το πρώτο παιχνίδι παρότι το τελικό 3-1 δείχνει ότι κερδίσαμε εύκολα. Η Βιζούρα διαθέτει καλή ομάδα με όρεξη και διάθεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που παίζω και πάλι στη Σερβία και ελπίζω και αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην πρώτη μας συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα