Οι Παγκόσμιες και η Διαμαντοπούλου

Η Χρύση Διαμαντοπούλου αντί της Ελένης Γούλα είναι η μόνη αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Μορφέσης στις 13 παίκτριες που διάλεξε για το Ευρωπαϊκό σε σχέση με αυτές της Σαγκάης.

Οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες αναχωρούν τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί για το Αϊντχόφεν μέσω Ντίσελντορφ, με σκοπό να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στο Ευρωπαϊκό που θα τους χαρίσει παράλληλα την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά και θα τους διατηρήσει «ζωντανό» το όνειρο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η

13άδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (16-29 Ιανουαρίου), είναι: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία – Ηλέκτρα Ψούνη, Άντι Μελιδόνη (αμυντικοί), Άλκηστη Αβραμίδου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Αγγελική Γερόλυμου, Κική Λιόση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση (περιφερειακοί), Γιούλη Λαρά, Αλεξάνδρα Ασημάκη (φουνταριστοί).

Στην αποστολή μετέχουν ακόμη ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκης Κεχαγιάς, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας Φώντας Χήτας και ο υπεύθυνος στατιστικής και Διευθυντής της ΚΟΕ, Γιώργος Χριστοφοράτος.

Η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει στον Β’ Όμιλο, με τη σειρά των αγώνων να είναι η ακόλουθη:

18/1: 17.30 Ισπανία – Γερμανία, 20.30 Ιταλία – Ελλάδα

20/1: 17.30 Γερμανία – Ελλάδα, 20.30 Ιταλία – Ισπανία

22/1: 19.00 Γερμανία – Ιταλία, 20.30 Ελλάδα – Ισπανία

Keywords
Τυχαία Θέματα