Οι μέρες της παράνοιας!

14:47 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το ποδόσφαιρο όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, είναι απλό άθλημα. Γι’ αυτό το λόγο και το λατρεύει όλος ο πλανήτης. Στην όλη ιστορία, όμως, μπλέκονται και τα εξωαγωνιστικά. Ειδικά όταν μιλάμε για μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Το πρωτάθλημά μας είναι σε εξέλιξη. Ποια είναι τα δεδομένα; Πρώτος ο Παναθηναϊκός με δύο βαθμούς διαφορά. Δέκα ματς ακόμη και θα δούμε τι θα γίνει.

Πάμε τώρα στα δεδομένα της... παράνοιας. Αυτά που διαβάζουμε

κι ακούμε όλοι τις τελευταίες μέρες και ψάχνουμε τρόπο να μπούμε στο Δαφνί και να πετάξουμε το κλειδί για να μην βγούμε με τίποτα.

Πρώτα απ’ όλα, σε αυτή τη χώρα θεωρείται πιο απλό και πιο εύκολο να νικήσει κάποιος την ΑΕΚ, ενώ συγχρόνως είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος άλλος την Ξάνθη στην έδρα του.

Σε αυτή τη χώρα θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε σημείο που δεν θα πείραζε κανέναν να κάνουμε από τώρα την απονομή για να μην χάνουμε χρόνο.

Σε αυτή τη χώρα η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος, έχουμε προεξοφλήσει πως δεν θα αντέξει, θα... ξεφουσκώσει κτλ.

Χωρίς να συνυπολογίζει κανείς ότι μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα υπάρξουν επιστροφές 4-5 παικτών που είναι ικανοί να αλλάξουν τις ισορροπίες. Σε αυτή τη χώρα, έχουμε «δέσει» πως το ντέρμπι που ίσως κρίνει τον τίτλο (αν και σύμφωνα με τους... ειδικούς, έχουν κριθεί τα πάντα) θα τελειώσει με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη. Όλα αυτά σε ένα γήπεδο που θα έχει 60.000 κόσμο μόνο της μιας ομάδας.

Τι να πεις; Μόνο μία λέξη χαρακτηρίζει το όλο ζήτημα. Παράνοια! Σε όλο της το μεγαλείο! Γι’ αυτό το λόγο, ένα πράγμα πρέπει να κάνετε. Να κρατάτε ανοιχτό το μυαλό σας, να μην καταπίνετε αμάσητα αυτά που σας... πλασάρουν και να έχετε την δική σας άποψη.

Επειδή η προπαγάνδα έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια του... ορατού κινδύνου, μην χαλάτε την ζαχαρένια σας. Άλλωστε, έχουμε τόσα προβλήματα στη ζωή μας, που δεν αξίζει να χαλιόμαστε για το ποδόσφαιρο.

Διότι αν πάρουμε σοβαρά τις γνώμες των... αντικειμενικών ποδοσφαιρικών αναλυτών, τότε θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα. Ψυχραιμία, δέκα ματς έμειναν. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα