Οι κλήσεις των νεανίδων της Κύπρου

Η Εθνική νεανίδων της Κύπρου συγκεντρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου με τον Ρουμελιώτη να έχει καλέσει 16 αθλήτριες.

H Εθνική ομάδα νεανίδων της Κύπρου συγκεντρώνεται στη Λεμεσό στις 27 Δεκεμβρίου για εντατική προετοιμασία εν όψει των δύο άμεσων υποχρεώσεών της στις αρχές του νέου έτους. Η πρώτη της εξόρμηση στο εξωτερικό θα γίνει στην παγωμένη Ρίγα της Λετονίας για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, 6-8

Ιανουαρίου, με αντιπάλους τη διοργανώτρια Λετονία καθώς και τη Δανία. Από τον όμιλο της Ρίγας μία ομάδα προκρίνεται στον 2ο Γύρο, όπου θα τοποθετηθεί σε όμιλο στη Λευκορωσία (τον Απρίλιο) με αντιπάλους την διοργανώτρια, την Γερμανία, την Πολωνία, την Γαλλία και την Λιθουανία.

Από τον άλλον όμιλο του 1ου Γύρου οι Σουηδία, Εσθονία και Μαυροβούνιο διεκδικούν επίσης μία θέση στον 2ο Γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης έχει επιλέξει 16 αθλήτριες για τη συγκεντρωτική προετοιμασία:

- Τις πασσαδόρους Ιωάννα Λεωνίδου (Απόλλων), Ραφαέλα Οικονομίδου (Ανόρθωσις) και Νικολίνα Σπύρου (ΝΟΑ)

- Τις ακραίες Νικολέττα Στυλιανού (ΑΕΚ Κίτιον), Άννα Ταλιαδώρου (Πανιδαλιακός), Ευτυχία Ηρακλή (Απόλλων), Αντωνία Θεωτή (Παφιακός) και Έρικα Ζεμπυλά (Ανόρθωσις)

- Τις κεντρικές Ρεβέκα Κατσουνωτού (ΑΕΛ), Άντρη Κωνσταντίνου (Απόλλων), Ανθή Χριστοδούλου (Παφιακός) και Άντρεα Κοντού (ΝΟΑ)

- Τις διαγώνιες Ελεάνα Πέτρου (Παφιακός), Ζώγια Κωνσταντοπούλου (Απόλλων) και Μάγια Καραγιάννη (Ολυμπιάδα Νεαπόλεως), και λίμπερο η Στέλλα Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα