Οι «καμπάνες» συνεχίζονται στο NHL

Η βίαιη συμπεριφορά των παικτών στον πρώτο γύρο των φετινών playoffs του NHL προκαλεί σωρεία ποινών και άλλα νέα από τον χώρο του χόκεϊ επί πάγου.

Όπως αναμενόταν, ο Raffi Torres των Φίνιξ Κογιότες θα απολογηθεί για το σκληρό του μαρκάρισμα σε βάρος του Marian

Hossa. Για την ώρα έχει αποκλειστεί επ’ αόριστον από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας.

Εξιτήριο για Hossa

Πάντως ο Hossa δεν βρίσκεται πλέον στο νοσηλευτικό κέντρο, στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πήρε εξιτήριο, αλλά φαίνεται πως υπέστη διάσειση, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση σοβαρού τραυματισμού στο σαγόνι. Δεν έχει υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Τέσσερις αγωνιστικές στον Asham

Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Arron Asham των Πίτσμουργκ Πένγκουινς με αφορμή το μαρκάρισμά του στον Brayden Schenn των Φιλαδέλφεια Φλάιερς. Οι «πιγκουίνοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 χωρίς αυτόν, ενώ ο James Neal δέχθηκε ποινή ενός αγώνα και ο Craig Adams έχει ήδη αποκλειστεί από την πειθαρχική επιτροπή του NHL.

Διάψευση Julien

Ο προπονητής των Μπόστον Μπρούινς, Claude Julien, διέψευσε τις δηλώσεις του ομόλογού του των Ουάσινγκτον Κάπιτολς αναφορικά με τη «στοχοποίηση» του Nicklas Backstrom. Ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κάποιον κόουτς, ο οποίος θα ζητούσε από τους παίκτες του να χτυπήσουν αντίπαλο στο κεφάλι. Θυμίζουμε πως ο κεντρικός επιθετικός των «καπς» έχασε τη μισή regular season λόγω διάσεισης.

Μία αγωνιστική σε Backstrom

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Backstrom θα απουσιάσει από το τέταρτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας του επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής για το μαρκάρισμά του στον Rich Peverley. Πρέεπι να σημειωθεί πως οι «πρωτευουσιάνοι» δημοσιοποίησαν τη διαφωνία τους για την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα