Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή στο βόλεϊ

Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών, τιμωρήθηκε ο αθλητής Βασίλης Λαγός, ενώ στον έφορο του Επίκουρου Δημήτρη Μπαρλή επιβλήθηκε με ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο * Αναβολή η υπόθεση της ΕΑ Πατρών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

Α. στον αθλητή του σωματείου ΦΕ Ιωαννίνων, Λαγό Βασίλειο, την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας – ΦΕ Ιωαννίνων της 7/4/2012 στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Για τον ίδιο αγώνα επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΦΕ Ιωαννίνων.

Β.

στον έφορο του σωματείου ΕΣΟΠ Επίκουρος, Μπαρλή Δημήτριο, την ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο, όταν η ομάδα του αγωνίζεται των είκοσι (20) ημερών για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΑΣ Άρης – ΕΣΟΠ Επίκουρος της 7/4/2012 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Για τον ίδιο αγώνα αθωώνει το σωματείο ΕΣΟΠ Επίκουρος.

Γ. Αναβολή για την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 15:00 για την υπόθεση της ΕΑ Πατρών/ΤΑΠ, η οποία είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλει ληξιπρόθεσμη οφειλή στο πετοσφαιριστή της Κίτσιο Χρήστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα