Οι 13 λόγοι για να βρεθεί η Ελλάδα στο Λονδίνο

09:57 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο κάθε πολίστας ξεχωριστά από την ελληνική ομάδα, αποτελεί έναν λόγο για να καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει την πρόκριση στο Προολυμπιακό του Έντμοντον και να βρεθεί στο Λονδίνο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 00.10 (2/4) η ελληνική ομάδα πόλο των ανδρών θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη των Σκοπίων, στο πρώτο ματς του Ομίλου στο Προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου.

Οι «εκλεκτοί» του Ντράγκαν Άντριτς, ο καθένας για τα δικούς του λόγους και τα κίνητρα που έχει θέσει, θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση προκειμένου να βρεθούν το καλοκαίρι στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Έτσι, δεν υπάρχουν ένας αλλά 13 λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική ομάδα στο Λονδίνο.

Ας τους δούμε αναλυτικά (πατώντας στο όνομα του κάθε παίκτη, εμφανίζονται τα στοιχεία του):

Νίκος Δεληγιάννης

Σαν μικρό… παιδί περίμενε τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μετά από 3μισι χρόνια απουσίας του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, φορά και πάλι το σκουφάκι με το εθνόσημο, με το οποίο μετρά 267 συμμετοχές. Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005, αλλά και η 4η Ολυμπιακή θέση στους Αγώνες της Αθήνας, είναι σίγουρα από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Φίλιππος Καραμπέτσος

Πρόκειται για έναν από τους πιο αδικημένους παίκτες στο κομμάτι Εθνική, ωστόσο τόσο με την παρουσία του στους αγώνες της εκάστοτε ομάδας που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια, όσο και με την παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αποδεικνύει πως έχει κερδίσει τη θέση με την αξία του! Ο Φίλιππος Καραμπέτσος έχει φορέσει το σκουφάκι με το εθνόσημο 104 φορές, με την έκτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Γενάρη στο Αϊντχόφεν και την 7η το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο να αποτελούν κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Γιώργος Αφρουδάκης

Το 2005 πέτυχε το «χρυσό» γκολ, χαρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στην Εθνική. Αν υπάρχει ένας παίκτης που δικαιούται να το ξαναζήσει, τότε σίγουρα αυτός είναι ο Γιώργος Αφρουδάκης. Αθλητής – υπόδειγμα, που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του, ο διεθνής φουνταριστός αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του σε ένα ακόμα τουρνουά. 419 συμμετοχές με την Εθνική, 525 «διεθνή» γκολ και φυσικά η παρουσία του σε 4 Ολυμπιάδες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν την προσφορά του Γιώργου Αφρουδάκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο «Αφρού», μεταξύ άλλων, έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να θέλει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: Θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών σε Αγώνες –εάν φυσικά βρεθεί στην αποστολή- που κατέχει ο Γιώργος Μαυρωτάς, με πέντε.

Χρήστος Αφρουδάκης

Εάν το γεγονός ότι του χορηγήθηκαν οροί παραμονές του ταξιδιού του για το Έντμοντον και ταξίδεψε με γαστρεντερίτιδα για την πόλη του Καναδά, δεν δείχνουν πόσο πολύ θέλει αυτήν την πρόκριση, τότε έχουμε να κάνουμε με… άπιστους Θωμάδες. Την περίοδο της

Keywords
Τυχαία Θέματα