ΟΦΗ: Εκχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα για να ξεχρεώσει

Συνάντηση με τον νομικό εκπρόσωπο 8 πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, Κίμωνα Ευαγγελάτο, είχαν άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

Ο Ευαγγελάτος εκπροσωπεί τους Παναγιώτη Μπαρτζώκα, Φραντς Μπερτίν, Γιώργο Κατσικογιάννη, Κώστα Κιάσσο, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστη Αγρίτη, Αλέξη Κασμερίδη και Κώστα Σταυρακάκη, εκ των οποίων οι 6 πρώτοι έχουν καταθέσει προσφυγή και οι δύο τελευταίοι προσπαθούν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους μέσω της αίτησης κατάπτωσης

της εγγυητικής επιστολής.

Για τους Κασμερίδη και Σταυρακάκη ο ΟΦΗ έχει προθεσμία 15 ημερών για να τους εξοφλήσει και να λυθεί το πρόβλημα, ενώ οι Μπαρτζώκας, Μπερτίν, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ και Αγρίτης έχουν κερδίσει τις προσφυγές και έχει οριστεί ποσό που πρέπει να καταβάλλεται κάθε μήνα.

Στο ραντεβού που έγινε, από τον ΟΦΗ πρότειναν στον Ευαγγελάτο, οι πρώην παίκτες της ομάδας να πάρουν τα χρήματά τους μέσω της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας σεζόν, ενώ ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού θέλει πρώτα να μεταβιβάσει την πρόταση στους πελάτες του.

Παράλληλα, ζήτησε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να του στείλουν επίσημο έγγραφο από τη Super League, το οποίο να αναφέρει ότι υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για την ΠΑΕ από την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και να καταβάλλουν άμεσα ένα μέρος των οφειλομένων.

Από την πλευρά του, οι Κρητικοί τού είπαν ότι θα τον ενημερώσουν για την απόφασή τους και ότι θα του στείλουν το χαρτί που ζήτησε.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (22/05) θα γίνει η δικάσιμος, μετά την καταγγελία που έκαναν οι Μπαρτζώκας, Μπερτίν, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ και Αγρίτης, ότι δεν έχουν λάβει την πρώτη δόση.

Πάντως, ο ΟΦΗ έχει το δικαίωμα από την εκδίκαση της Τρίτης (22/05) μέχρι και την έκδοση της απόφασης είτε να καταβάλει εξ ολοκλήρου την πρώτη δόση (απαιτείται ένα ποσό πάνω από 100.000 ευρώ), είτε ένα μέρος της.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τότε ο ΟΦΗ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών είτε από το φετινό πρωτάθλημα είτε από το επόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα