Ο Τζόκοβιτς μιλά για τον παππού του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου του παππού και την επιρροή που είχε στην ζωή του.

«Χθες (σ.σ. Πέμπτη) έμαθα τα άσχημα νέα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Σήμερα ήμουν λίγο καλύτερα αλλά με αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του ματς. Αλλά κοιτάξτε... Παίζω τένις. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνω, το να προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου και να παλεύω για τη νίκη» εξομολογήθηκε ο Σέρβος

ο οποίος είχε φτάσει σε σμείο να θέλει να αποχωρήσει από το τουρνουά και αν δεν είχε χάσει έδαφος στα προηγούμενα, θα το είχε κάνει.

«Είμαι επαγγελματίας και η ζωή συνεχίζεται. Ξέρω ότι δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Η ζωή σου δίνει αλλά σου παίρνει κιόλας. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Είμασταν πολύ δεμένοι με τον παππού μου και ήταν μεγάλη απώλεια για μένα και την οικογενειά μου. Όμως, ξέρω ότι είναι μαζί μου. Θυμάμαι μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαμε και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ» είπε ο 24χρονος Σέρβος που δεν θα έχει καν την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον παππού του καθώς η κηδεία του Βλαντιμιρ θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα που ο Νόλε παίζει με τον Τόμας Μπέρντιχ στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters.

«Δεν είναι δυνατό να παραβρεθώ στην κηδεία. Πραγματικά είναι πολύ λεπτά πράγματα για να τα συζητάμε αυτά. Κάθε θρησκεία έχει διαφορετική προσέγγιση στο θάνατο. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι όταν κάποιος "φεύγει" απ'τον κόσμο, το πνεύμα του παραμένει και μεταφέρεται σε άλλο ζωντανό οργανισμό και ότι πρέπει να γιορτάζουμε τη ζωή που άφησε πίσω του αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και θέλω να μείνω σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα