Ο Τοροσίδης και η μεταγραφή…

08:32 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τον τελευταίο καιρό οι… σειρήνες από το εξωτερικό, καλούν τον Βασίλη Τοροσίδη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να σκέφτεται αυτή την προοπτική, ενώ και οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Τοροσίδης βρίσκεται ήδη στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τον Έλληνα άσο να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να

αγωνιστεί σε ένα πιο εξελιγμένο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού, σχολιάζουν σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τοροσίδη: «Θεωρητικά είναι πλέον κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ο Βασίλης, καθώς το άλλο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Είτε θα φύγει τώρα λοιπόν, είτε θα ριζώσει στον Ολυμπιακό».

«Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες και όχι μόνο από γερμανικές. Και ομάδες άλλων χωρών έχουν ενδιαφερθεί για τον Βασίλη και μάλιστα πολύ γνωστές, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής», προσθέτουν οι άνθρωποι του Τοροσίδη.

Τι ισχύει από πλευράς Ολυμπιακού; Ότι ναι μεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τον Τοροσίδη, αν ικανοποιηθούν οικονομικά: «Είναι πολύ σχετικό να συζητάμε τι πρόταση πρέπει να έρθει για να πουληθεί ο παίκτης. Για τα δεδομένα της εποχής, τα 2,5 εκ. ευρώ είναι μάλλον ταβάνι για έναν παίκτη που το άλλο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά όλα σχετικά είναι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να φύγει ο Βασίλης θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει το άλμα αυτό το καλοκαίρι».

Να τονίσουμε, πως μεγάλο ρόλο θα παίξει και το Euro του καλοκαιριού, όπου θα αγωνιστεί ο «Τόρο» με την Εθνική Ελλάδας, και σε περίπτωση που κάνει ένα καλό τουρνουά, τότε η τιμή του αυτόματα θα… εκτοξευθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα