Ο ΠΑΟ χωρίς κόσμο, η Βουλιαγμένη χωρίς «Άφρου»

Ποινές σε Παναθηναϊκό αλλά και στον πολίστα της Βουλιαγμένης, Χρήστο Αφρουδάκη επέβαλλε την Τετάρτη (9/11) ο Αθλητικός Δικαστής υδατοσφαίρισης και έτσι αμφότεροι θα έχουν από μια σημαντική απώλεια στην μεταξύ τους αναμέτρηση του Σαββάτου (12/11).

«Καμπάνες» και μάλιστα αυστηρές με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος από την ΚΟΕ. Έτσι, ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε στον μεν Παναθηναϊκό δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα είχαν συμβεί (ολιγόλεπτη διακοπή) στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Χίος (12/10/2011).

Ποινή όμως, μιας

αγωνιστικής επεβλήθη και στον Χρήτστο Αφρουδάκη για τον αγώνα της 15/10/2011 μεταξύ Χίου-Βουλιαγμένης.
Από μια απώλεια και οι δυο

Μ’αυτά και μ’αυτά στην αναμέτρηση του Σαββάτου (12/11), το «τριφύλλι» θα στερηθεί τους οπαδούς του μια απώλεια αρκετά σημαντική για τους γηπεδούχους που έχουν μάθει φέτος να παίρνουν ώθηση από την ατμόσφαιρα των φιλάθλων τους. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη θα στερηθεί μια πολύτιμη μονάδα, αυτή του Χρήστου Αφρουδάκη.

Σκεπτικό και έφεση

Στον Παναθηναϊκό πάντως «τρέχουν» να προλάβουν προκειμένου να αντιδράσουν άμεσα για μείωση της ποινής με στόχο να την ένατη αγωνιστική να μην αγωνιστούν κεκλεισμένων με τον Ολυμπιακό ενώ αντίστοιχη αντίδραση αναμένεται και από τη Βουλιαγμένη, αν και την ύστατη ώρα λίγες κινήσεις μπορούν να γίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα