O ορισμός των play outs
Την Τετάρτη (25/4) ξεκινούν τα play outs της Volleyleague, ανάμεσα στην ΕΑ Πατρών και στον Παναθηναϊκό, με στόχο την παραμονή μίας εκ των δύο ομάδων στην κατηγορία.
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε νωρίτερα το πρόγραμμα των Play Outs της Volleyleague, με το πρώτο παιχνίδι της σειράς να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου, ανάμεσα στην ΕΑ Πατρών και στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προγράμματος:
«Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, ξεκινούν οι αγώνες Play Outs της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, μεταξύ ΕΑΠ και Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται ότι, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν εναλλάξ στις έδρες τους, με πρώτο αγώνα στην έδρα της καλύτερης, βαθμολογικά ομάδας ΕΑ Πατρών. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις (3) νίκες θα καταλάβει την 10η θέση και θα παραμείνει στην Volleyleague ΟΠΑΠ, ενώ η ηττημένη θα καταλάβει την 11η θέση και θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική κατηγορίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Όλοι οι υποψήφιοι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»
- Προσφορά 10€ η φανέλα του Ατρόμητου για τους φίλους της ομάδας
- LIVE: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, ΠΑΟ - Αρης
- LIVE Παναθηναϊκός-Άρης
- Ούτε την συμφωνία των μετόχων είχε υπογράψει και μάλιστα δις;
- LIVE: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
- Live οι προημιτελικοί της Basket League ΟΠΑΠ
- Έχει γίνει συνήθεια στον Παναθηναϊκό
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports
- Τελευταία Νέα OnSports
- O ορισμός των play outs
- Νίκη στη Λιθουανία για τους Παίδες
- Επιστρέφει στην ενδεκάδα της Κύμης ο Κραβαρίτης
- Μάντζιος: «Κερδισμένος ο Πανιώνιος με τα νέα παιδιά»
- Μένει… Μακεδονία ο Πλατανιάς
- Ανανεώνει ο Χάμσικ!
- Ελπίδες για Γιαννούλη ενόψει τελικού Κυπέλλου
- Διαφωνούσαν για το ποιος είναι φαβορί
- Πόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά