«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Σα Πίντο»

Την περίπτωση του Ρικάρντο Σα Πίντο εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας.

Οι Πειραιώτες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, το βράδυ του Σαββάτου (28/4) έχουν στρέψει την προσοχή τους στα θέματα που… καίνε το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον σχεδιασμό της επόμενης… μέρας.

Το πιο σημαντικό θέμα αυτή την στιγμή για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον

Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν με τεχνικό που προέρχεται από την ιβηρική χερσόνησο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι Ισπανός.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα «desporto.sapo.pt», οι Πειραιώτες παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή το μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο τεχνικός των «λιονταριών» θεωρείται ως ενδιαφέρον όνομα για τη θέση. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού μετά την πορεία που έκανε με την ομάδα», αναφέρει αρχικά το σχετικό άρθρο.

Και συνεχίζει: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με προσοχή το μέλλον του προπονητή της Σπόρτινγκ για την διαδοχή του Βαλβέρδε, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα με την κατάκτηση του τίτλου. Ο Σα Πίντο δεν είναι ο μόνος Πορτογάλος που απασχολεί τους Έλληνες, καθώς πρώτος ήταν ο Ντομίνγκος Πασιέντσια».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το άρθρο, ο 39χρονος προπονητής δύσκολα θα αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Όμως, δύσκολα ο Σα Πίντο θα αποχωρήσει από το «Αλβαλάντε», καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα