Ο Ναδάλ στους «4» με τον Φέντερερ

Ξανασμίγουν τα... αηδόνια στα ημιτελικά του Australian Open μιας και ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε τον Τόμας Μπέρντιχ και θα παίξει με Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τσέχος έβαλε τα... καλά του απέναντι στον Ισπανό Νο3 στον κόσμο και αλλά δεν κατάφερε να νικήσει παρότι προηγήθηκε με 6-7 καθώς έχασε τα άλλα σετ με 7-6(6), 6-4, 6-3. Τέσσερις ώρες κρα΄τησε το ματς και ευτυχώς για τον Ναδάλ το γόνατο άντεξε στην

πίεση και παρότι εκνευρισμένος από τον διαιτητή όπως είπε «έβαλα τα δυνατά μου σε κάθε πόντο. Και οι δύο είχαμε ευκαιρίες στα δύο πρώτα σετς. Ξεκίνησα να επιστρέφω το σερβίς του λίγο πιο μέσα στο court. Προσπάθησα να βρω λύσεις να αντιμετωπίσω το παιχνίδι του. Στην αρχή ήμουν νευρικός. Μόλις κέρδισα το 2ο και το 3ο σετ, έπαιξα πιο απελευθερωμένα και το forehand λειτούργησε καλύτερα». Αναφερόμενος στον επερχόμενο ημιτελικό σε σύγκριση με τον τελικό του 2009 είπε: «Αξέχαστος ο τελικός του 2009. Πριν το ματς, δεν περίμενα ότι θα κερδίσω. Ήμουν πολύ κουρασμένος απ'τον ημιτελικό. Μόλις άρχισε το ματς, αισθανόμουν ολοένα και καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα