Ο Κλίντον χάρηκε που το πήρε η κόρη του η Τσέλσι!

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Η μεγάλη κούπα με τα αυτιά βάφτηκε μπλε λοιπόν. Πάντως, με όλα αυτά που έχει κάνει η Άνχελα (η μόνη συμπαθής Γερμανίδα είναι πλέον η Ναταλία Γερμανού), το πάθος στους πανηγυρισμούς και οι αβέρτα δωρεές οργάνων τύπου «πάρε τα φρύδια μας Μέρκελ» και «έτσι γαργαλάει ο Ντιντιέ» και «είναι βαριά η… ανάσα του Ντρογμπά», έσπασαν το εξαλλόμετρο.

Αυτός που βέβαια ήταν τελείως εκτός κλίματος, ήταν ο Μπιλ Κλίντον, που εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία έδινε συγχαρητήρια

στην κόρη του… Τσέλσι που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ!

«Άλλη μια περήφανη νίκη των Αμερικανών» δήλωσε ο Μπιλ Κλίντον και στο ερώτημα, «μα τι δουλειά έχει η Αμερική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;» ο Μπιλ απάντησε «γιατί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν τι δουλειά έχει;»

Πάει λοιπόν αυτό το παλιόπαιδο ο Ντρογκμπά και κάνει ρόμπα τον Γιουπ Χάινκες, που τον ειρωνεύτηκε χαρακτηρίζοντας τον Ντιντιέ, ως καλό ηθοποιό. Πάρε λοιπόν μια… παράσταση όλη δική σου να την χαρείς.

Όπως είδα όμως και οι παίκτες της Μπάγερν μια χαρά τα πήγαν στο δράμα, αφού μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι συναγωνίζονταν ποιος θα παίξει καλύτερα τις τραγωδίες του Αισχύλου.

Φοβερό πάντως να σε λένε Γιουπ. Απέχεις μόνο ένα ι από το «Γιούπι» και τον πανηγυρισμό, αλλά μένεις μπουκάλα!

Αμ ο άλλος; Που πας ρε με επώνυμο που σημαίνει «αυτός που σκαρφαλώνει στο γουρούνι»; Αυτό σημαίνει το Schweinsteiger (Σβάνσταϊγκερ).

«Καλά, εσύ σκαρφάλωσε στο γουρούνι και εγώ στο βάθρο» είπε ο Ντιντιέ.

Μέρκελ γλαδιόλα η Τσέλσι πάνω απ’ όλα!

Η πιο κάλτ στιγμή του τελικού, είναι που κάνει η κάμερα ένα κοντινό πλάνο στις γυναίκες των ποδοσφαιριστών στα επίσημα και πιάνει μια μαύρη σύζυγο να σκαλίζει με μανία τη μύτη της. Απλά ήταν τόσο γκαντέμω που την είδαν κάμποσα δισεκατομμύρια τηλεθεατές να χώνει στη μύτη όλο το δάχτυλο. Τώρα είναι παγκοσμίως… δαχτυλοδεικτούμενη.

Βέβαια, μετά από αυτό, όποτε έρχεται στην Ελλάδα τιμής ένεκεν θα κυκλοφορεί όλες τις μέρες ελεύθερα στον…δακτύλιο!

Να είσαι πάντως ο Αμπράμοβιτς, να έχεις φέρει τον αφρό, τι Μουρίνιο, τι Σκολάρι, τι Χίτινγκ, τι Γκράντ μέχρι και το τσικό τον Βίλας Μπόας και να παίρνει την κούπα αυτός που μοιάζει με σολίστα κλαριντζή σε πανηγύρι με λαδόκολλες.

Μέρκελ λινάτσα την είδες του Ντιντιέ τη φάτσα;

Εκεί που έπαθαν όλοι πλάκα ήταν με το πέναλτι που εκτέλεσε η χαρά της περμανάντ, η «Μαντώ» ο Νταβίντ Λούιζ. Μόνο Βραζιλιάνος αμυντικός μπορεί να εκτελέσει τέτοιο πέναλτι. Δεν το έπιανε ούτε ο τερματοφύλακας-γιατρός Μπεν Λίπερ από τον Μπλεκ, εκεί που το’ στειλε.

Κούπα ήθελες Άνχελα; Μπα… Πάρε την βούρτσα του Ντρογκμπά.

Και πως να το χάσει η Τσέλσι, αφού ούτε έβρεχε, ούτε υπήρχε περίπτωση εκεί που καθόταν να ξαναγλιστρήσει ο Τέρι όπως τότε στη Ρωσία που το πήρε ο παππούλης με τα κόκκινα μάγουλα.

Έβγαλα το καπέλο πάντως στον Νόιερ. Αυτός είναι ο επόμενος Νο 1 στη θέση. Όχι μόνο, παρότι πιτσιρικάς, έπιασε πέναλτι αλλά είχε κάκαλα-πουφ να εκτελέσει την ώρα που οι ά

Keywords
Τυχαία Θέματα