Ο Έλληνας «βασιλιάς» και οι ειδικές διαδρομές

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα λάβει μέρος στον τρίτο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή, με τα ξένα μέσα να τον χαρακτηρίζουν «Βασιλιά», ενώ οι Ισραηλινοί έχουν κάνει το Εϊλάτ… Λονδίνο.

Η παραλία που βρίσκεται βόρεια στο Εϊλάτ του Ισραήλ, θα «φιλοξενήσει» τον πρώτο της αγώνα ανοικτής θαλάσσης και συγκεκριμένα, τον τρίτο αγώνα της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων στα 10 χλμ, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της FINA. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου και οι

διοργανωτές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν συνθήκες Ολυμπιακών Αγώνων, οπότε θα υπάρχουν έξι διαδρομές με τον κάθε γύρο να είναι 1.66 χιλιόμετρα.

Ο τρίτος από τους οκτώ σταθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι ένα επιπλέον τεστ για τους κορυφαίους κολυμβητές, προκειμένου να δουν σε ποιο στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται.

Ο «Βασιλιάς», όπως χαρακτηρίζεται από τα ξένα μέσα, των 10 χλμ. και Παγκόσμιος πρωταθλητής είναι Έλληνας και ακούει στο όνομα του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος έχει κερδίσει τον αγώνα στη Σάντος της Βραζιλίας και στη Βιέντμα της Αργεντινής. Ο νεαρός Καναδός, Ρίτσαρντ Βέινμπέργκερ και ο πάντα ανταγωνιστικός Ρώσος Εβγένι Ντράτσεβ, θα προσπαθήσουν να «κοντράρουν» τον Έλληνα. Το ίδιο, ο Αμερικανός πρωταθλητής Τσιπ Πέτερσον και ο Γερμανός Κρίστιαν Ρέιχερτ.

Να σημειωθεί ακόμα, πως αναμένεται και ελληνική παρουσία στις γυναίκες, αυτήν την φορά όχι με τη Μαριάννα Λυμπερτά αλλά με την Κέλυ Αραούζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα