Ο δρόμος για τα ημιτελικά πριν τη στάση στην... Ισπανία

Η Ισπανία είναι ο αποψινός αντίπαλος για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 9.30 μ.μ. (ET-1, Onsports) με στόχο την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.

Ας θυμηθούμε ωστόσο τι έχει κάνει μέχρι στιγμή η κορυφαία ομάδα στον κόσμο, η Εθνική Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ιταλία ήταν ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδα πόλο των γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Παρά το συνηθισμένο «βρώμικο»

παιχνίδι των Ιταλίδων, οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση, κατάφεραν να επικρατήσουν πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 10-9.

Θυμηθείτε περισσότερα στο θέμα: «Με το μέταλλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας η Ελλάδα».

Και στη συνέχεια Γερμανία

Επόμενος σταθμός για τις διεθνείς μας ήταν η Γερμανία. Παρά το… ξύλο, το αντιαθλητικό παιχνίδι και την… ανακατωσούρα που δημιούργησαν οι Γερμανίδες δεν κατάφεραν τίποτα, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες είναι μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα στο θέμα: «Η Ελλάδα «χρεοκόπησε» τη Γερμανία»

Να θυμίσουμε πως οι 12 από τις «εκλεκτές» του Γιώργου Μορφέση είναι αυτές που σήκωσαν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μοναδική διαφορά ήταν η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου στη θέση της Ελένης Γούλα.

Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Για να δείτε το ρόστερ της Εθνικής μας ομάδας, και τα στοιχεία των παικτριών, κάνοντας κλικ στο όνομά τους, πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των Ομίλων, πατήστε ΕΔΩ.

Όλες τις πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα τις βρείτε στη νέα μας κατηγορία Ευρωπαϊκό 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα