«Ο Χολέμπας κάνει καριέρα σαν παραμύθι»

Εκτενές αφιέρωμα πραγματοποίησε η ιστοσελίδα op-online.de στο Χοσέ Χολέμπας με αφορμή το πρώτο του τέρμα στο Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ.

«Η καριέρα σαν παραμύθι του Χοσέ Χολέμπας», είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο συνεχίζει, τονίζοντας: «Η άνοδος του είναι σαν παραμύθι. Σε ηλικία 18 ετών, ο Χοσέ Χολέμπας είχε… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Την Τετάρτη, όμως, ο 27χρονος παίκτης από το Ασάφενμπουργκ σκόραρε το πρώτο του γκολ

στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Από την πλευρά του ο Χολέμπας, σχολίασε: «Έκανα πολλές ανοησίες. Ότι μπορεί να κάνει κάποιος ως έφηβος», ενώ η ιστοσελίδα τονίζει: «Στην πραγματικότητα, η καριέρα του είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει, αφού στα 18 χρόνια σταμάτησε το ποδόσφαιρο επειδή η φίλη του είχε μείνει έγκυος».

Το… καλό ωστόσο, είναι η δήλωση του θείου του άσου του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πει: «Ελάτε να μου φιλήσετε τον κ… όταν θα γίνει διάσημος»,!

Εκτενές αφιέρωμα πραγματοποίησε η ιστοσελίδα op.de στο Χοσέ Χολέμπας με αφορμή το πρώτο του τέρμα στο Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα