Ντόνι: «Μου άξιζε η φυλακή»
Ο Κριστιάνο Ντόνι με δηλώσεις του στη «Gazzetta Dello Sport» τόνισε ότι του άξιζε να περάσει τα σίδερα της φυλακής.
Το ότι είναι ένοχος παραδέχτηκε ο επιθετικός της Αταλάντα, Κριστιάνο Ντόνι για τις στημένες αναμετρήσεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα ότι του αξίζει η φυλακή!
Άξιζα να πάω στη φυλακή. Απογοήτευσα τους οπαδούς της Αταλάντα για τους οποίους ήμουν ίνδαλμα και πρόδωσα το άθλημα. Δεν ζητώ από τους οπαδούς να με συγχωρέσουν, παρά μόνο να μην ξεχάσουν όσα καλά έκανα στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να παίζεις δίκαια και να μην ακούς όσους σου ζητούν να κλέψεις. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ότι η ιστορία αυτή έκανε κακό στην οικογένειά μου. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν για μένα να εξηγήσω στην κόρη μου τι έγινε. Τα λάθη μου άρχισαν σε έναν αγώνα με την Πιστοϊέζε πριν από 12 χρόνια. Ήμουν ανόητος και πίστευα πως θα μπορούσα να γλιτώσω την τιμωρία με όσα έκανα. Ελπίζω άλλοι παίκτες να δουν τι έπαθα εγώ και να καταλάβουν».
Σε ότι αφορά την εμπλοκή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Είναι σοκ για μένα. Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά το ίδιο θα έλεγε κάποιος και για μένα αν του έλεγαν πως θα κατέληγα στη φυλακή».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports
- Ενίσχυση με Καμπάλα η ΑΕΛ
- Το Facebook στην Wall Street
- 'Οχι και Νο 5 η Λίμα
- Με πέντε απόντες στο Ελ Πάσο η ΑΕΛ
- Με Χαϊκάλη στην αποστολή ο Πλατανιάς
- Πάει για Γκουαρίν η Ίντερ
- Δεν σκέφτεται Λάτσιο ο Κράσιτς
- Τρεις προσθήκες η Καλλιθέα
- Υποσχέσεις Αδαμάκη στον Εθνικό Αστέρα
- Μασάδο: «Να εκμεταλλευτούμε τη διάθεση και την όρεξη των παικτών»
- Τελευταία Νέα OnSports
- Ντόνι: «Μου άξιζε η φυλακή»
- Με πέντε απόντες στο Ελ Πάσο η ΑΕΛ
- Ενίσχυση με Καμπάλα η ΑΕΛ
- Δεν σκέφτεται Λάτσιο ο Κράσιτς
- 'Οχι και Νο 5 η Λίμα
- Δεν υπολογίζεται ο Χέλγκασον
- Μουντάρι: «Δύσκολο το Μάλι»
- Καστίγιο: «Αρχίζω να βρίσκω και πάλι τον εαυτό μου»
- Τρεις προσθήκες η Καλλιθέα
- Αποκλεισμός/Καταστροφή Σπλαγχνικών Νεύρων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά