Νίκησε τον κακό εαυτό του!

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό δεν ήταν η καλά οργανωμένη ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αλλά ο κακός του εαυτός. Οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να νικήσουν την κούραση από τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν με Αστέρα και Δόξα μέσα σε διάστημα τριών ημερών, τα πολλά προβλήματα απουσιών, αλλά και να μείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει της Άρσεναλ. Κάτι που δεν έκαναν πριν άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πλήρωσαν ακριβά.

Ήταν κάκιστη η ομάδα του Βαλβέρδε

στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετές από τις επιλογές του Βάσκου τεχνικού που είχε… δεμένα χέρια λόγω των πολλών προβλημάτων, δεν απέδωσαν στο χορτάρι, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην μπορεί να αλλάξει περισσότερες από τρεις πάσες! Διάθεση είχε, αλλά όχι ενέργεια, ούτε καθαρό μυαλό. Ήρθε πριν το ημίχρονο και η νέα ζημιά (υποτροπή) για τον Ιμπαγάσα κι… έδεσε το γλυκό.

Η είσοδος του Ορμπάιθ με το ξεκίνημα του β’ μέρους, αλλά και οι εξάρσεις του Φέτφα, σουλούπωσαν κάπως την εικόνα του Ολυμπιακού στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι έφερε το πέναλτι-μαρς του Ρότσα στον Αμπντούν και την απολύτως δικαιολογημένη κόκκινη, καθώς ο Αλγερινός εξτρέμ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Με το σκορ υπέρ του και αριθμητική υπεροχή από το 60 και μετά, οι γηπεδούχοι κουτσά-στραβά θα την έπαιρναν τη νίκη. Πιο πιθανό θα ήταν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ παρά να δεχθούν, οπότε το 2-0 του Τζιμπούρ που προήλθε από οφσάιντ, ήταν μάλλον αχρείαστο και απλώς δημιουργεί… εντυπώσεις!

Κι αυτό επειδή είναι σίγουρο ότι τώρα θα βρουν πάτημα ορισμένοι για να εμφανίσουν ξανά τη γνωστή καραμέλα της διαιτησίας, παρότι γνωρίζουν καλά ποια είναι η ομάδα που ευνοείται από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν είναι ο Ολυμπιακός. Σε ένδεκα παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει δύο πέναλτι κι έπρεπε να βγει… αίμα για να τα σφυρίξουν οι διαιτητές.

Ο Παππάς έδωσε το οφθαλμοφανές πέναλτι και την κόκκινη υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε κάτι ανάλογο στο απλωμένο χέρι του Ντολεζάι, την ώρα που η μπάλα πήγαινε στην εστία από την προσπάθεια του Μανιάτη. Όσο για τον βοηθό Γεωργαράκο, έκανε τρία μεγάλα λάθη! Πέρα από τη φάση του οφσάιντ στο γκολ του Τζιμπούρ, σταμάτησε με ανύπαρκτη υπόδειξη μία φορά τον Καμαρά κι άλλη μία τον Αμπντούν! Με δύο λέξεις είναι ακατάλληλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα