Νίκησε 1-0 τον Γάζωρο και «φλερτάρει» με την κορυφή η Νίκη Βόλου!

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου, τον οποίο πλησίασε στους τρεις βαθμούς και πλέον κάνει όνειρα για απευθείας άνοδο στην Football League.

Παρουσία περίπου 3.500 οπαδών στο «Παντελής Μαγουλάς» και σε ένα παιχνίδι που είχε δέκα (!) λεπτά καθυστερήσεις, η Νίκη Βόλου πέτυχε επαγγελματική νίκη (1-0) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλησίασε στους τρεις πόντους από την κορυφή του βορείου

ομίλου της Football League 2.

Χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και παρότι από το 30΄είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Κουκόλη, οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίας σημασίας τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην Football League χάρη στο γρήγορο τέρμα που σημείωσαν στο 4’ με τον Λαζαρίδη.

Απεναντίας, μετά το 30’ , οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν», ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί που έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο πρώτο ημίχρονο και με την έναρξη του ματς η Νίκη Βόλου ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 4’ ο Παυλίδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λαζαρίδης με πλασέ έκανε το 1-0.

Νωρίτερα, στο 2΄, το σουτ του Πουλάκου μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Οι «κυανόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ, όταν στο 24’ ο Ριζογιάννης έπιασε το σουτ από τα 30 μέτρα και ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 30’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Κουκόλης για σκληρό μαρκάρισμα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πήραν τα ηνία του αγώνα, προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, δίχως όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός Γαζώρου είχε την υπεροχή, αλλά και τις φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 53’ ο Άγγος έπιασε το σουτ και έδιωξε ο Πουλάκος, ενώ στο 61΄ο Μαχαιρούδης έκανε το πλασέ, όμως ο Βούρας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

Στο 70’ έπειτα από την κάθετη πάσα του Κωνσταντινίδη, ο Καλογιάννης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου και ο τελευταίος απέκρουσε και πάλι με διπλή προσπάθεια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρυστάλλης έχασε ακόμη μία κλασική ευκαιρία, αφού με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η Νίκη Βόλου απείλησε στο 51’ με τον Πουλάκο να σουτάρει και τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ και στο 90’ με τον Πεχλιβανόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο διαιτητής Μακρυπόδης του συνδέσμου Αχαΐας «κιτρίνισε» τους Πουλάκο, Κουκόλη, Παυλίδη, Παλάσκα, Κρυστάλλη, ενώ απέβαλε στο 99’ τον προπονητή της Νίκης Βόλου, Περικλή Αμανατίδη, για διαμαρτυρία.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Χολέβας, Δεληζήσης, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Παπατζίκος, Λαζαρίδης (72’ Λουκίνας), Κυριακίδης (91’ λ.τρ. Μκρτσιάν), Πουλάκος, Παυλίδης (81’ Πεχλιβανόπουλος).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιαννιώτης, Κουκούτσης (88’ Κώτσιας), ΄Αγγος, Κουκόλης, Γαλακτερός, Κων

Keywords
Τυχαία Θέματα