Νίκη Βόλου: «Πού ζούμε κύριοι;»

Τα επεισόδια που έγιναν εις βάρος των οπαδών της Νίκης Βόλου από αστυνομικούς κατά την αποχώρησή τους στο χώρο του πάρκινγκ στο ξενοδοχείο Ξενία, όπου έγινε η παρουσίαση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, καταδίκασε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Σε αυτή αναφέρεται ότι «θύμα της στυγνής και ωμής βίας της Αστυνομίας ήταν μία νεαρή φίλαθλος της ομάδας μας, που χτυπήθηκε βάναυσα από Αστυνομικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«H ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει τα πρωτοφανή

επεισόδια σε βάρος των φιλάθλων της ομάδας μας, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προπονητή μας, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, από άνδρες της Αστυνομίας.

Χωρίς τον παραμικρό λόγο, την παραμικρή αιτία και αφορμή, γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς βίαιης επίθεσης της Αστυνομίας κατά των φιλάθλων μας, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γυναίκες, παιδιά και γενικά άνθρωποι επιφανείς στην Βολιώτικη κοινωνία!

Που ζούμε κύριοι; Είναι δυνατόν;

Και άκουσον – άκουσον, θύμα της στυγνής και ωμής βίας της Αστυνομίας, ήταν μία νεαρή φίλαθλος της ομάδας μας, που χτυπήθηκε βάναυσα από Αστυνομικό!

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν προς τον κόσμο της και πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους που οι Έλληνες πολίτες και κατ' επέκταση και οι φίλοι της ομάδας μας, πληρώνουν για να τους προστατεύσουν...

Μία συγνώμη, μάλλον δεν αρκεί κύριοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα