Νίκη Βόλου: «Μπορούμε το βήμα ανόδου»

Το εμπόδιο του Ηρακλή καλείται να ξεπεράσει την Κυριακή (29/01), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της κατάταξης με την Αγία Παρασκευή και στόχος του κόντρα στους Θεσσαλονικείς δεν είναι άλλος από τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Α2. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους Βολιώτες καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ενισχύοντας όχι μόνο την

προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά και το ταμείο του συλλόγου, μια και ορίστηκε γενική είσοδος πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Ναι, τώρα πιστεύουμε όλοι, προπονητής, καλαθοσφαιριστές, διοίκηση, ότι μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα της ανόδου, ώστε για πρώτη φορά να εκπροσωπηθεί η Μαγνησία στην Α2 Εθνική κατηγορία ή τουλάχιστον μπορούμε να ονειρευόμαστε. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, φιλάθλων της ομάδας και φιλάθλων του μπάσκετ της πόλης μας, ώστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στον αγώνα της Κυριακής (29/01) με την ενισχυμένη κατά πολύ ομάδα του Ηρακλή η γενική είσοδος θα είναι 5 (πέντε) ευρώ και παρακαλούμε όλοι να συνδράμουν με αυτό το μικρό ποσό, γιατί αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων του συλλόγου. Είναι σε όλους γνωστό πως Πολιτεία και ΕΟΚ δεν διατίθενται να δώσουν όχι μόνο επιχορήγηση στα σωματεία, αλλά ούτε καν τα οδοιπορικά έξοδα. Για τη διοίκηση του συλλόγου αυτή η μικρή οικονομική συμβολή αποτελεί μεγάλη ανάσα και εκτός αυτού της δίνει ψυχική δύναμη βλέποντας γεμάτο το κλειστό γυμναστήριο, ώστε να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την επίτευξη του μεγάλου στόχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα