Νίκη τίτλου για Ομόνοια

Μεγάλη νίκη για την Ομόνοια με 5-2 στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα που την έφερε και πάλι στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μαγική εμφάνιση από την Ομόνοια στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου και εντυπωσιακή νίκη με 5-2 στη Λεμεσό απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα. Η ομάδα του Νεοφύτου Λάρκου βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Ο

Χριστοφή στο 19’ έβαλε μπροστά στο σκορ το «τριφύλλι» με τον Μερκή να ισοφαρίζει το 31’. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φρέντι έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των γηπεδούχων, ήρθε δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπανγκουρά.

Από εκεί και πέρα η Ομόνοια πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 56’ ο Αγκουϊάρ έκανε το 3-2 για την Ομόνοια για να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη με τα γκολ των Αβραάμ (85’) και Άλβες (91’).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Λόπες, Μερκής, Σάλες, Κόλαρ (59' Σταύρου), Οσενί, Χαμτανί, Σισοκό, Νορό (76' Λαμπάρθε), Ματούσοβιτς (79' Ζε Βιτόρ), Μπαγκούρα.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Μπεν Νταγιάν, Σπούγκιν, Αλαμπί, Καρυπίδης, Σάλατιτς, Αγκουιάρ (75' Κασέκε), Μακρίδης, Αλωνεύτης (81' Αβραάμ), Χριστοφή, Φρέντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα