Νίκες πρόκρισης για Δανία και Πορτογαλία

09:22 6/7/2012 - Πηγή: OnSports

Στα ημιτελικά του Euro Women's Under 19 βρίσκεται η Δανία μετά την επικράτησή της με 1-0 επί της Τουρκίας, ενώ έναν βαθμό απέχει από την πρόκριση και η Πορτογαλία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ρουμανίας.

Αρχικά, για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου η οικοδέσποινα, Τουρκία, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό απέναντι στην Δανία, αφού το γκολ της Φίσκερ στο 50' έκρινε το αποτέλεσμα,

με την ομάδα της Σκανδιναβίας να παίρνει τη νίκη πρόκριση με 1-0, κάνοντας το δύο στα δύο στον πρώτο όμιλο, μετά και τη νίκη της με 1-0 επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τον πρώτο όμιλο, η Πορτογαλία κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της Ρουμανίας, χάρη σε τέρμα της Μίκας στο 43' και να φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση αφού της αρκεί ένας βαθμός κόντρα στην Δανία τη τρίτη αγωνιστική για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Με βάση και τα αποτελέσματα της Πέμπτης, η Δανία έχει έξι βαθμούς στον όμιλο, τέσσερις μετρά η Πορτογαλία, έναν η Τουρκία και χωρίς βαθμό είναι η Ρουμανία, η οποία έχει αποχαιρετήσει ήδη την διοργάνωση.

Βαθμολογία:

Α' Όμιλος:

1. Δανία 6 (2-0)

2. Πορτογαλία 4 (1-0)

3. Τουρκία 1 (0-1)

4. Ρουμανία (0-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα