Νέος τραυματισμός GSP και Interim Champion στους Welterweights

Ο πρωταθλητής Welterweight του UFC, Georges St. Pierre, θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ακόμα μήνες λόγω νέου τραυματισμού και το promotion θα αναδείξει Interim (προσωρινό) Champion.

Ο Καναδός σούπερ σταρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ενώ διένυε περίοδο αποθεραπείας από προγενέστερο τραυματισμό. Πλέον θα χρειαστεί εγχείρηση, ενώ η επιστροφή του προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2012!

Στο UFC 143 της 4ης Φεβρουαρίου επρόκειτο

να θέσει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση κόντρα στον Nick Diaz, με τον οποίο έχει δημιουργηθεί αντιπαλότητα. Μάλιστα, ο Carlos Condit ήταν αρχικά πρώτος διεκδικητής, αλλά η διοίκηση του UFC είχε αλλάξει... απρεπώς γνώμη ορίζοντας τον Diaz.

Πλέον, Diaz και Condit θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου διεκδικητή σε μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο θα αναδειχθεί πρωταθλητής Interim. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου τίτλου θα αντιμετωπίσει τον... κανονικό πρωταθλητή, όταν αυτός επιστρέψει στην δράση. Ενδέχεται δηλαδή να αλλάξει χέρια μέχρι τον φθινόπωρο του 2012.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Josh Koshcheck, αρχικός αντίπαλος του Condit στο UFC 143, θα μείνει στο πρόγραμμα του event. Από την άλλη, το «Condit vs Diaz» ενδέχεται να διεξαχθεί στο UFC 143 του Λας Βέγκας, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα επίσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα