Νέος πρόεδρος ο Σαχαρίδης

Ο Φώτης Σαχαρίδης είναι ο αντικαταστάτης του Θάνου Μηλούση στον προεδρικό θώκο του επίσημου συλλόγου των οργανωμένων φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των Πελαργών παραμένει στο Δ.Σ., αλλά ως απλό μέλος. «Θέλοντας να υποστηρίξω έμπρακτα το μήνυμα της ανανέωσης και της ουσιαστικής προσφοράς όλων από την αρχή της θητείας του νέου Δ.Σ., προτείνω συνειδητά για νέο πρόεδρο των Πελαργών το Φώτη Σαχαρίδη. Έναν

άνθρωπο που ζει για το μπάσκετ, προφέρει ανιδιοτελώς στους Πελαργούς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής τους το 2005, έναν Πελαργό που αξίζει και μπορεί να τα καταφέρει στη θέση αυτή. Προσωπικά, και ύστερα από έξι συνεχόμενα χρόνια διοικητικής προσφοράς στο σύνδεσμο από τη θέση του επικεφαλής, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο του νέου Δ.Σ. ως απλό μέλος του», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Μηλούσης.

Ο Φώτης Σαχαρίδης αποδέχθηκε την πρόταση του απερχόμενου προέδρου και στη συνέχεια, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ανακηρύχθηκε νέος ισχυρός άνδρας στους Πελαργούς. Ακολούθως, με δική του πρόσκληση, τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. συνεδρίασαν με αποκλειστικό θέμα τη στελέχωση των υπόλοιπων διοικητικών θέσεών του, οι οποίες έχουν ως εξής: αντιπρόεδρος: Νίκος Χάψας, γραμματέας: Μαριέττα Ράσκου, ταμίας: Γιώργος Θρασκιάς, μέλος: Θάνος Μηλούσης. Το νέο Δ.Σ. θα έχει τριετή θητεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα