Νεκρός προπονητής χόκεϊ επί πάγου

Ο 49χρονος Ivan Pravilov βρέθηκε νεκρός σε κρατητήριο, στο οποίο περιορίστηκε ο προπονητής χόκεϊ επί πάγου αντιμετωπίζοντας κατηγορίες περί παιδεραστίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Ουκρανός κόουτς αυτοκτόνησε, αλλά αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά έχουν διαρρεύσει από τους πρώτους ανθρώπους που αντίκρισαν το πτώμα του. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, βρέθηκε στην φυλακή και περίμενε να κριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο.

Ένας 14χρονος

συμπατριώτης του παίκτης χόκεϊ επί πάγου αποτέλεσε το θύμα του σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το οποίο έφερε τον Pravilov σε δυσχερή θέση. Αρχικά δήλωσε αθώος, αλλά δεν άντεξε το σχετικό ψυχολογικό βάρος που συνόδευε την διαδικασία. Μάλιστα οι αρχές ξεκαθαρίζουν πως δεν είχε τοποθετηθεί παρατηρητής του στο κελί του, αφού δεν είχε δημιουργήσει σχετικούς φόβους με την αρχική του συμπεριφορά.

Μεταξύ άλλων, ο Pravilov υπήρξε μέντορας πολλών παικτών του NHL και άλλων που αγωνίζονται σε κολεγιακό επίπεδο, καθώς υπήρξε γνώστης των μυστικών του αθλήματος. Προφανώς οι παραπάνω τραγικές εξελίξεις θα εμποδίσουν την περαιτέρω έρευνα σχετικά με την παράνομη του δραστηριότητα με ανήλικα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα