Νέα πρόσωπα με Τουρκία η Ελλάδα

Στις 8 μ.μ. η ελληνική εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα υποδεχτεί την αντίστοιχη της Τουρκίας για το World League με ον Ντράγκαν Άντριτς να δοκιμάζει πολλά νέα πρόσωπα.

Με τον Κώστα Γαλανίδη και χωρίς τον Κώστα Τσαλκάνη κάτω από τα γκολ ποστ, με τον Κώστα Μουρίκη και τον Χριστόδουλο Κολόμβο

να παίρνουν και πάλι τη θέση τους στο φουνταριστό, ενώ οι Μάνθος Βουλγαράκης και Γιώργος Αφρουδάκης έμειναν εκτός 13άδας και με τους Βαγγέλη Δελακά, Αρτίν Ελμισιάν, Άγγελο Βλαχόπουλο, Μανώλη Μυλωνάκη, Ανδρέα Μιράλη, Γιώργο Ντόσκα, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Γούνα και Μίμη Αλιχανίδη να πλαισιώνουν το υπόλοιπο ρόστερ, η Εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη στις 8 μ.μ. με την αντίστοιχη της Τουρκίας.

Με αυτήν την επιλογή ο Ντράγκαν Άντριτς δείχνει πώς θέλει να δοκιμάσει νέα σχήματα καθώς και να ξεκουράσει παίκτες, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, περισσότερο χρησιμεύει σαν τεστ. Εξάλλου στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι η πρόκριση στο World League αλλά η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν που θα τους χαρίσει και το εισιτήριο για το προ- Ολυμπιακό τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα