Νέα «γκέλα» για Νιούκαστλ

Στο 0-0 απέναντι στη Σουόνσι έμεινε η Νιούκαστλ που δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα.

Έχοντας ως σύμμαχο τα δοκάρια, η Σουόνσι κατάφερε να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ μετά το τελικό 0-0.

Ο Κολοτσίνι στο 19’ και ο Μπα στο 23’ σημάδεψαν το δοκάρι και έτσι η Νιούκαστλ έχασε σημαντική ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Έβερτον με τη Νόριτς στο «Γκούντισον Παρκ». Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με τέρμα του Χολτ στο 28’ για

να έρθει ο Όσμαν να ισοφαρίσει στο 81’ για τα «ζαχαρωτά».

Σημαντική νίκη για την παραμονή της κατάφερε να πάρει η Γουέστ Μπρομ που επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Μπλάκμπερν. Ο Μόρισον στο 52’ άνοιξε το σκορ για τους «μπάγκις» με τον Νταν να ισοφαρίζει στο 72’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Οντεμβιγκί στο 88’.

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Φούλαμ απέναντι στην Μπόλτον και κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όλα έγιναν σε μικρό διάστημα. Ο Ντέμπσεϊ στο 32’ άνοιξε το σκορ για τους «κότατζερς» με τον Ρουίζ στο 34’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος η Στόουκ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Μολινό» επικρατώντας της Γουλβς. Ο Χαντ στο 17’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 58’ ο Ντόιλ με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους «πότερς» για να έρθει ο Κράουτς στο 70’ να ολοκληρώσει την ανατροπή και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα