Ναι, ήταν... στημένο!

02:01 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Βαρέθηκα, ειλικρινά, τόσα χρόνια να ακούω και να διαβάζω υπονοούμενα μετά από κάθε... στραβό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, ότι κάτι... μυρίζει! Μάλλον δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς ακόμη και σε αδιάφορα παιχνίδια όπως το χθεσινό.

Πως μπορεί, αλήθεια, να πιστεύει κανείς ότι ο Ολυμπιακός

με πάνω από 70% κατοχή μπάλας και 16 τελικές προσπάθειες, στις οποίες υπήρχε και δοκάρι (του Ορμπάιθ), κάθισε κι έχασε από την Κέρκυρα, η οποία ακόμη μετά και από αυτό το τρίποντο που της ήρθε “δώρο” από το πουθενά, δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Συμφωνώ, πάντως, ότι ήταν... καραστημένο το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στη μία και μοναδικη σοβαρή επίσκεψη της Κέρκυρας στα καρέ του Μέγερι. Το γλίστρημα του Χολέμπας που έχασε τη φάση ήταν... στημένο, επειδη είχε ξεχάσει να δέσει τα κορδόνια του, το παλιόπαιδο!

Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από κάποιους υγιείς φιλάθλους για το ύφος της εισαγωγής, αλλά δεν αντέχω πλέον κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά σε ένα παιχνίδι των “ερυθρολεύκων”, να... κρύβεται κάτι πονηρό και ύποπτο. Μέχρι και η Μπαρτσελόνα έχει δικαίωμα να χάσει ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ποτέ, ακόμη κι όταν όλοι έχουν το μυαλό τους στη... φιέστα και τις διακοπές του Πάσχα, αφού η μάχη του τίτλου έχει κριθεί προ πολλού. Έλεος!

Για να σοβαρευτώ, νομίζω ότι άλλα είναι αυτά που πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Όπως είχα επισημάνει και μετά τον αγώνα του Αγρινίου, αλλά και μετά τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ, άσχετα αν τα αποτελέσματα ήταν τα επιθυμητά, ο Ολυμπιακός έχει χαλαρώσει κι αυτό είναι επικίνδυνο ενόψει του τελικού με τον Ατρόμητο.

Εκείνο που πραγματικά με ενοχλεί είναι ότι τρέχει σαν τρελός και να... σκοτώνεται ο Μέλμπεργκ με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο και στα 34 του χρόνια και κάποιοι άλλοι κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και να συμπεριφέρονται σα να μην τρέχει τίποτα! Δέχομαι ότι η ομάδα είναι κουρασμένη, πολλοι από αυτούς τους παίκτες έχουν δώσει τα πάντα φέτος και από αυτούς έζησε η ομάδα μεγάλες επιτυχίες, αλλά να υπάρχει και λίγο φιλότιμο, ειδικά στα ματς που ο κόσμος περιμένει να... χειροκροτήσει.

Ήταν συγκλονιστική η προσπάθεια του Σουηδού να κυνηγάει παντού κάθε αντίπαλο να του κλέψει τη μπάλα, μπας και η πρωταθλήτρια ομάδα του καταφέρει να ισοφαρίσει την ομάδα του... συμπαθούς Τιμόθεου Καβακά! Πλάκα κάνουμε; Μόνο και μόνο γι' αυτή τη λυσσαλέα και απίστευτη προσπάθεια του Όλοφ, ΣΗΜΕΡΑ κιόλας πρέπει να τον φωνάζει ο Μαρινάκης και να ανακοινώσει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ του συμβολαίου του. Όχι αύριο, σήμερα!

Για να πάρουν όλοι το μήνυμα ότι αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά για να αποφασίζουν πότε θα την τιμήσουν και πότε όχι. Δεν λέω ότι δεν προσπάθησαν, αλλά σε τέτοια παιχνίδια που γιορτάζεις έναν τίτλο πρέπει να είσαι παρών στο πάρτι κι όχι να επιτρέπεις στον φιλοξενούμενο να... κλέψει τις σαμπάνιες από τον πάγο.

Για να το πάμε και λίγο παραπέρα, στα ακόμη πιο σημαντικά, αν ο Βαλβέρδε είχε αποφασίσει να μείνει, ούτε ο ίδιος, ούτε η διοίκηση θα τρέναραν το θέμα γι

Keywords
Τυχαία Θέματα