Ναδάλ: «Πολύ συγκινητική μέρα»

Χαρούμενος περισσότερο για την επιστροφή του στον θρόνο του Ρολάν Γκαρός και λιγότερο για την έβδομη κατάκτησή του στην καριέρα του, δήλωσε μετά το τέλος του τελικού ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε για μια άκρως συγκινητική μέρα, τονίζοντας πως όσο θα έχει κίνητρο και πάθος στην προπόνηση θα συνεχίζει να παίζει τένις.

«Ήταν πολύ συγκινητική μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις το Ρολάν Γκαρός, είτε για πρώτη, είτε για τρίτη, είτε για έβδομη φορά. Είχα την ευκαιρία να το κατακτήσω την περασμένη σεζόν, αλλά την έχασα. Είναι απίθανο να

είσαι πάντα τέλειος», ήταν τα λόγια του Ναδάλ για να προσθέσει:

«Το ότι κέρδισα το τελευταίο game πριν σταματήσουμε χθες ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω πως η διακοπή του αγώνα ήταν θετική για μένα, ειδικά επειδή οι συνθήκες του γηπέδου δεν ήταν φυσιολογικές. Νομίζω πως σήμερα, έπαιξα καλύτερα από χθες. Ήμουν κουρασμένος και νευρικός πριν το ματς. Ένιωσα έτοιμος και σίγουρος μόλις τρία λεπτά πριν».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα και ξυπνάω με κίνητρο και πάθος για προπόνηση. Θα παίζω μέχρι τη μέρα που δε θα νιώθω πια έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα