Μουρίκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

«Μπορεί πολλοί φέτος να μας έχουν ξεγραμμένους, η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα», δήλωσε ο Μουρίκης για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης.

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Κώστας Μουρίκης.

Ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι με αυτή την εμφάνιση η ομάδα του απέδειξε ότι δεν είναι ξεγραμμένη, όπως κάποιοι θεωρούν:
«Φάνηκε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, ήμασταν προσηλωμένοι σε ό,τι μας είχε πει ο προπονητής

και παίξαμε καλά. Μπορεί πολλοί φέτος να μας έχουν ξεγραμμένους, η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ και παραμένει δυνατός. Η νίκη απέναντι στη Βουλιαγμένη είναι σημαντική, γιατί αυτό ήταν το πρώτο δύσκολο παιχνίδι που δώσαμε φέτος», ανέφερε αρχικά ο Μουρίκης και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα είναι καινούργια και θέλει χρόνο για να δέσει. Όσον αφορά την Ευρώπη, ο όμιλος είναι αμφίρροπος και όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Στόχος δικός μας είναι η πρόκριση. Με τρεις νίκες στην έδρα μας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας και με κάποιο θετικό αποτέλεσμα εκτός, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επόμενος αντίπαλος είναι η Μπούντβα στο Μαυροβούνιο. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο. Αν αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα, νίκη ή ισοπαλία, θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να πετύχουμε το στόχο μας».

 


Keywords
Τυχαία Θέματα