Μορφέσης: «Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία»

Ο Γιώργος Μορφέσης, προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών διατήρησε χαμηλούς τόνους παρά την σαρωτική εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 o ομοσπονδιακός είπε για την αναμενόμενη εξέλιξη της ομάδας στην διοργάνωση: «Περιμένουμε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια όταν επιστρέψει και η Ρουμπέση που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Δεν ξέρουμε ακόμα τον αντίπαλο βέβαια».

Για τις εκτιμήσεις

του σχετικά με την επόμενη αντίπαλο είπε: «Η Ουγγαρία που είναι πιθανή αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση εφέτος. Κέρδισε και την Ρωσία, είναι παραδοσιακή στο πόλο έχει γρήγορο ρυθμό με επίθεση και με πολλές αποβολές. Είναι run and gun. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε προετοιμασμένοι στον παίκτη παραπάνω.

Χθες είχαμε 3-13 στον παίκτη λιγότερο. Και στους τρεις αγώνες πήγε καλά στον παίκτη λιγότερο. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε στο 50 % και πάνω για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να προσέξουμε μια – δύο κοπέλες στο περιφερειακό σουτ».

Για την γενική παρουσία της ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις και της προσδοκίες είπε: «Εχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις μας και πρέπει να βλέπουμε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά. Κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία και η ομάδα έχει κάνει άλματα.

Σαν λαός είμαστε ενθουσιώδεις και απογοητευόμαστε αν κερδίσουμε με 3 και όχι με 5 γκολ. Εμείς όμως έχουμε ξεχάσει την προηγούμενη διοργάνωση και κοιτάμε αυτή»

Keywords
Τυχαία Θέματα